Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Barcelona) A finals de curs Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas Diocesana de Barcelona. Després de deu anys de dedicació, així com de guiatge i traspàs d’activitats de les diòcesis germanes de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, l'arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha acceptat la petició de Roglá. L’actual delegat diocesà de Càritas, Salvador Bacardit, exercirà interinament les seves funcions fins el nomenament d'un nou director.

Els dos darrers anys Roglá ja havia demanat un relleu a Sistach i aquesta vegada ha comptat amb el recolzament insitucional "donada la generositat i dedicació a la tasca de Càritas".

L'any 2004 Jordi Roglá es va fer càrrec de la direcció de Càritas per nomenament de Sistach, que presideix la institució. Des d’aleshores ha prestat els seus serveis professionals en aquesta organització fent més àmplia i efectiva la tasca social de l’Església.

Durant aquest període caracteritzat per grans dificultats i forta crisi econòmica, Roglá ha sabut donar un caire de presència pública i social a la tasca de l’entitat, vinculada als problemes més punyents avui dia, particularment amb els més desvalguts de la societat.

Sistach agraeix efusivament la seva aportació i dedicació en aquests 10 anys d’especial lliurament a una tasca tant important de l’Església diocesana.

En aquesta entrevista a CatalunyaReligió.cat Roglá parlava de la tasca de Càritas en context de crisi i de la importància de la implicació social i humana per millorar la situació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.