Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR/Redacció) "Creiem que les noves tecnologies poden ser una eina més que aplicada a la pastoral pot millorar la comunicació i relació dins la parròquia i entre parròquies i barris o entitats" explica M. Carmen de la Fuente, membre de l'equip del CEP. Aquest és el motiu pel que el Centre d'Estudis Pastorals ofereix per primer cop un curs sobre TIC aplicada a la pastoral.

El curs estarà dividit en dos blocs. El primer sobre noves tecnologies i a aplicacions pastorals i el segons sobre xarxes socials i eines 2.0 aplicades a la pastoral, com ara Flickr, Facebook o Twitter.
“Considerem que les noves tecnologies són un bon recurs que amb aquest curs volem donar a conèixer per tal que les parròquies les utilitzin i planifiquin com una tasca més”, explica M. Carmen de la Fuente. A més comenta que: “Fer un pensament i plantejament conjunt en aquest ámbit ens ajudarà a tirar endavant”.
Aquest curs, que s’impartirà la seu del CEP, es durà a terme tots els dijous del mes de febrer de 19 a 20:45h. Les inscripcions estan obertes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.