Vés al contingut
Catalunya Religió

El proper dissabte, 14 de gener, s’organitza la ja habitual trobada fraterna de caputxins de Catalunya i Balears. En aquesta trobada, oberta a tothom, hi participen bàsicament laics i germans caputxins vinculats a les comunitats de Catalunya i Balears.

“És un intent de que la gent es conegui, es relacioni i pugui establir xarxes per a la formació de laics i la col·laboració amb la pastoral a nivell de província” explica el germà Joan Manuel Vallejo.

La novetat d’aquest any és fer d’aquesta trobada una mostra d’ecumenisme intracatòlic. “Volem mostrar com el diàleg de grups amb pensaments contrastats és fluid i ens podem entendre i col·laborar tot i tenir idees diverses”, diu Vallejo. Així es visualitzarà en una taula on hi participaran representants de l’ACO (Acció Catòlica Obrera), de la Comunitat de Sant Egidi, del Renovació Carismàtica, de l’Opus Dei o d’Església Plural entre d’altres. En aquesta la taula rodona es parlarà sobre “com veiem l’Església en relació al nostre món” .

La trobada, organitzada pel consell de laics dels Caputxins de Catalunya, s’estructura –ja des de fa 9 anys- amb una pregària inicial i la taula rodona del mati. A continuació, una eucaristia, un dinar, i una conferència a carrec de Jordi Llisterri, director de CatalunyaReligió.cat on tractarà “El moment actual de l’Església a Catalunya”. Finalment el grup Bufanúvols animarà la festa amb danses d’arreu del món.

S’espera que hi participin unes 150 persones, xifra que es repeteix en els últims anys.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.