Vés al contingut

Imatge eliminada.

Juanjo Fernández, escriptor, conferenciant i consultor pedagògic de l'Escola Cristiana, ha elaborat #pregADVENT, esperem Jesús amb alegria!, 24 pregàries d'Advent per a fer en família, a classe o amb el grup de catequesi.

Seguint l'estil dels seus populars llibres de pregàries, "La Pregària de la Porta" i "Preguem de la A a la Z", proposa senzilles pregàries especialment adients per a nens i nenes de fins a 10 anys, a partir dels personatges i elements del pessebre: l'estrella, els Reis, l'home que pesca, el paller, els pastors, el poble, el pou... i, és clar, Josep, Maria i el nen.

El material està disponible lliurement per al seu ús en aquests enllaços: bit.ly/pregADVENTweb és una pàgina de l'autor des de la qual podeu descarregar les pregàries per separat o totes juntes en format pdf, i bit.ly/pregADVENT dóna accés directament al llibret amb totes les pregàries.

S'hi pot accedir per llegir-lo, descarregar-lo, o si s'imprimeix en din-A4 horitzontal a doble cara, queda un bonic llibret de 28 pàgines que pot ser un material de base molt interessant per viure més intensament aquest Advent, temps d'Esperança, amb la pregària quotidiana!

També podeu seguir les pregàries cada dia en el compte de twitter de l'autor, @juanjofdezsola, i amb l'etiqueta #pregADVENT i, per descomptat, sentiu-vos lliures de retuitejar-les, compartir-les... i pregar-les!

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.