Pestanyes primàries

La blasfèmia ara i aquí

Dc, 6/04/2016 per Justícia i Pau

Article de Joan Gómez i Segalà, membre de Justícia i Pau de Barcelona

- Dolors Miquel va recitar un poema titulat “Mare Nostra” a l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona.

Enllaç extern: Altres articles de l'autor

Llegeix +

Les religions no són motllos

Dij, 21/01/2016 per Justícia i Pau

Quan parlem de diversitat religiosa, sembla que tots entenguem què volem dir, però si en distingim tres nivells, en traurem tres conclusions per sempre més. Val la pena mirar més enllà de la imatge més evident.

Enllaç extern: Les religions no són motllos

Llegeix +

Nota de Justícia i Pau amb motiu de les eleccions del 27 de setembre

Dll, 14/09/2015 per Justícia i Pau

Les comissions i associacions de Justícia i Pau de Catalunya, des de la nostra vocació de servir al bé comú del nostre país, volem donar a conèixer el nostre punt de vista amb motiu de les properes eleccions al Parlament.

 

Enllaç extern: Text complet de la Nota

Llegeix +

Gamificació de la guerra, militarització del joc

Dm, 16/06/2015 per Justícia i Pau

Article d'opinió de Joan Gómez i Segalà, membre de Justícia i Pau de Barcelona

El debat sobre el model de seguretat que hauria d’adoptar la futura república catalana passa de mica en mica de grans models teòrics a plans més concrets. La proximitat del punt de no retorn en relació a Espanya obliga a acotar el terreny del debat i descarta de facto les opcions més extremistes.

Enllaç extern: Més articles de l'autor

Llegeix +

Comunicat davant les noves morts per naufragi a la Mediterrània

Dll, 27/04/2015 per Justícia i Pau

Comunicat de la Plataforma d'Entitats Cristianes amb els Immigrants, de la que forma part Justícia i Pau, en relació a les noves morts per naufragi a la Mediterrània.

- Comunicat - 

Davant les noves morts per naufragi a la Mediterrània de persones que tractaven d’entrar a Europa, la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants volem expressar novament el nostre dolor i indignació per aquesta contínua i inacceptable tragèdia.

Enllaç extern: Més informació

Llegeix +

Tenebres al cor del món

Dij, 2/04/2015 per Justícia i Pau

Potser és la inspiració de la Setmana Santa que em fa reflexionar sobre la situació de les foscors denses del món en què vivim. No m'identifico amb una visió pessimista. En absolut. Crec que, malgrat els núvols de mals presagis i la naturalesa humana desbocada de tantes formes i colors, la humanitat va avançant cap a una major consciència planetària dels seus mals i de les seves capacitats.

Enllaç extern: Article d'opinió d'en Josep Maria Fisa, consiliari de Justícia i Pau Barcelona.

Llegeix +

Vídeo de l'Acte contra la cadena perpètua

Dll, 23/03/2015 per Justícia i Pau

El dilluns 16 de març va tenir lloc l'acte en rebuig a la reintroducció de la cadena perpètua organitzat pel Secretariat de Pastoral Penitenciaria, la Fundació FICAT, l'Associació de Jutges per la Democràcia, la Fundació Marianao, la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi d'Advocats de Barcelona i Justícia i Pau.

Enllaç extern: Podeu veure l'entrevista a l'Eduard Ibáñez a partir del minut 01:08:50.

Llegeix +

Acte contra de la cadena perpètua

Dij, 12/03/2015 per Justícia i Pau

Dilluns 16 de març, 19h, a Cristianisme i Justícia (c/ Llúria 13, Barcelona) tindrà lloc un acte per expressar el rebuig a la reintroducció de la cadena perpètua per part de diferents organitzacions: Secretariat de Pastoral Penitenciaria, la Fundació FICAR, l'Associació de Jutges per la Democràcia, la Fundació Marianao, la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi d'Advocats de Barcelona i Justícia i Pau.

Llegeix +

Subscriure a