Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Família Teresiana) Des d'aquest divendres i fins diumenge prop de quatre-centes persones de grups diferents es reuniran a Tortosa en el congrés internacional sobre Santa Teresa de Jesús i Sant Enric d'Ossò. La convocatòria se celebra en motiu del V centenari del naixement de Teresa de Jesús i pretén ser un fòrum de reflexió sobre el mode de viure l'espiritualitat de la família teresiana en el món actual.

Hi aportaran la seva visió particular: germanes, professors, exalumnes, membres del MTA i de tota la família teresiana. També es vol explicar amb la paraula d’altres seguidors de Teresa de Jesús des de les moltes facetes, o persones que poden connectar amb la vitalitat apostòlica ossoniana.

El congrés Teresa i Enric no es concep como un esdeveniment estrictament acadèmic, si no que aportarà espais per la celebració, el retrobament i la reflexió. Les sessions comptaran amb experiències de diferents tipus: visites, talleres, espectacles, investigació, pensament…

L’obertura del congrés tindrà lloc el divendres a les cinc de la tarda a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Anirà a càrrec de Joana Ortega vicepresidenta del Govern de la Generalitat, l’alcalde de Tortosa Ferran Bel Accensi, el vicari general de la diòcesis de Tortosa José Luís Arín, i la coordinadora general de la Companyia Santa Teresa de Jesús, Asunción Codes Jiménez.

També cal destacant les següents activitats que seran obertes a tota la ciutadania com l’exposició: 'La Força d’una Trobada' –que es podrà visitar a la Sala Aula didàctica Museu de Tortosa (Avgda. Felip Pedrell, 5)–, i l’obra de teatre 'Teresa de Ávila', que es representarà divendres a les deu del vespre a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. El preu de l’entrada serà de deu euros a platea i de set a amfiteatre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.