Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Amb la voluntat de bastir “un bon mitjà de reflexió, diàleg i participació activa” ha nascut aquesta setmana el blog 'Educació en nous paradigmes' de La Salle Catalunya. Aquesta institució que es dedica a l'educació des de fa més de tres-cents anys, vol “sortir cap a fora fent servir una eina digital accessible a tothom”.

Són paraules formulades pel germà Josep Guiteras, provincial de La Salle Catalunya, en l'article de benvinguda al blog que s'allotja en el portal CatalunyaReligió.cat. Guiteras considera que la fe que uneix molts educadors els ha de servir per “compartir inquietuds”, així com la seva “visió del món present”.

En aquest marc, el nou espai digital es presenta també com una fórmula comunicativa destinada a “difondre els nostres pensaments i els nostres valors lasal·lians” i, en última instància a “aconseguir, entre tots, un futur millor especialment per als nois i els joves als quals ens dediquem”.

Pel que fa als continguts, un equip d'una desena de col·laboradors escriuran sobre innovació pedagògica, l’ús de les noves tecnologies i eines 2.0; el projecte, la història, els valors de Proide; el funcionament, els objectius i anècdotes de la Fundació Comtal o la Llar Germà Adrià. També hi tindran cabuda reflexions sobre comunicació, pastoral, pedagogia, valors lasal·lians, aprenentatge i servei, altes capacitats, institució o què significa educar en el segle XXI.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.