Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dijous des dels perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la Fundació Pere Tarrés es fomentarà que els seguidors canviïn la seva foto actual de perfil per una de quan ells i elles eren infants i escrigui una frase sobre el què li hauria agradat com a infant, vinculada als Drets dels Infants.

La campanya digital #Tornoaserinfant coincideix amb el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) i amb l'any en què se celebren els 25 anys de la Convenció dels Drets de l’Infant. L'objectiu és que des de la comunitat virtual es recordi què significa ser infant per un moment i reflexioni sobre la importància del seus drets.

La reflexió social sobre la situació actual dels Drets dels Infants també vol evidenciar la feina que encara queda per fer, especialment per als infants en situació de vulnerabilitat social.

La campanya també tindrà un seguiment en castellà en les mateixes xarxes socials, en aquest cas amb el hashtag #Vuelvoaserniño, i comptarà amb el suport de reconegudes personalitats que hi treballen a favor de la infància des de diferents estaments.

Aquesta campanya virtual complementa les accions de sensibilització i reivindicació sobre els Drets dels Infants que els centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés faran durant tota la setmana, com festes o cercaviles en els seus barris.

Seguiu les piulades a Twitter des d'aquí:

#Tornoaserinfant Tweets !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.