Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Cada any les diòcesis amb seu a Catalunya s'organitzen per resar durant les 720 hores del mes de novembre per «demanar a l’amo dels sembrats que hi faci anar més segadors» (Mt 9, 38). La cadena de prègaria per les vocacions és una iniciativa que compleix deu anys. Es pretén que durant tots els dies i totes les hores del mes de novembre hi hagi persones o grups pregant per les vocacions, tot formant aquesta cadena ininterrompuda de pregària per les vocacions. Cada Diòcesi es compromet 3 dies a mantenir la pregària continuada, durant les 24 hores del dia.

Enguany, amb motiu de l'Any de la Vida Consagrada, també se centra en les vocacions als Instituts de Vida Consagrada i als monestirs de contemplativa. Precisament, aquestes comunitats són les que cada any tenen una participació més destacada en els torns de pregaria.

També la cadena de Pregària d'enguany s’emmarca en la celebració del Sínode extraordinari de bisbes sobre la Família i l'Evangelització i fixa la mirada en la família com l’entorn d’on sorgeixen totes les vocacions. Aquí podeu consultar els materials.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.