Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) La Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa, s’ha volgut sumar al projecte de les Llars del Seminari com un somniador més, fent una aportació de 15.000 euros a la construcció dels habitatges, que han d’acollir a 19 famílies desnonades o en risc d’exclusió, al carrer Maragall de Lleida.

El responsable de l’entitat a Lleida, Jéremi Camí, i l’ecònom del bisbat de Lleida, Francesc Xavier Jauset, han signat aquest dilluns el conveni pel qual l’entitat financera feia el lliurament dels diners destinats a aquest projecte social.

S’ha volgut donar un caire simbòlic a l’acte de la signatura del conveni i aquesta s’ha fet en un dels habitatges que s’estan construint, amb la presència del delegat diocesà de Pastoral Caritativa, Carles Sanmartín, i del representant dels voluntaris socials de la Caixa a Lleida, Albert Molies.

Durant la signatura, Jéremi Camí ha justificat un acte com aquest, “perquè és el que dóna sentit a la nostra entitat i per això hi som presents. Volem que actuacions com aquesta d’avui reverteixin al territori a través d’un projecte tan innovador, perquè pretén anar més enllà de la construcció d’habitatges, en fomentar la convivència entre les famílies que s’apleguin i en acompanyar-les en el camí cap a la seva reinserció social.

Camí ha destacat també que se sentien molt còmodes col·laborant amb el bisbat de Lleida, perquè encapçala sempre iniciatives serioses i de rellevància, d’aquí que hagin triat les Llars del Seminari per fer una aportació econòmica important, d’entre l’allau de peticions que enguany han rebut per subvencionar projectes socials.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.