Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) La Cúria General dels claretians a Roma ha acollit aquest cap de setmana la comissió encarregada d’elaborar un esborrany de la visió de la Congregació a Europa per als propers anys. Un document que intenta facilitar la resposta a la crida que senten els claretians a ser una congregació eminentment missionera també en aquest territori europeu.

El passat mes de maig, aquesta comissió va elaborar un text que va enviar als responsables europeus de les diferents àrees de la vida i missió de la Congregació. Partint de les aportacions rebudes, s’ha redactat ara un document definitiu, en el qual s’inclouen els següents apartats: escenaris de futur de la realitat congregacional a Europa; missió dels claretians a Europa; opció preferencial; característiques del missioner claretià; prioritats i estratègies per a cada àrea de la vida i missió.

Partint d’aquesta 'Visió', s’han elaborat també diverses propostes de reorganització. Aquests documents seran treballats pels Governs dels organismes majors d’Europa, que es reuniran amb el Govern General el proper mes de gener. El resultat d’aquesta reunió passarà posteriorment a totes les comunitats del continent, per ser comentat i rebre les seves aportacions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.