Vés al contingut
Catalunya Religió

(Obra Sol Ponent) Aquest diumenge, coincidint amb el 40è aniversari de la residència Sol Ponent, s’ha dut a terme l’acte de comiat de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Les germanes han hagut de marxar del centre per manca relleu que les substitueixi en les tasques que durant tants anys han dut a terme. La celebració ha estat presidia per Sebastià Taltavull Anglada, bisbe auxiliar de Barcelona.

En acabar l’eucaristia el President del patronat d'OBA, Xavier Ferrero, i l’actual director mossèn Manuel Claret van agrair la tasca realitzada al llarg de tots els anys. La germana visitadora provincial Eduarda Vergara i la germana Serventa expressaren el seu dolor pe haver de prendre la difícil decisió d’haver d’abandonar un servei en favor de les persones de la tercera edat.

La labor realitzada per les religioses ha donat i donarà els seus fruits ,ja que el seu esperit continuarà, com un compromís, de servei, seguint el del fundador d’OBA el Beat Pere Tarrés, i la del impulsor de la Residència, mossèn Narcís Prat, en favor dels avis més necessitats.

L’acte on estaven presents les set germanes de la comunitat actual, va comptar també amb l’equip directiu de la residència. A l’homenatge s’hi va ajuntar Enric Llorca alcalde de Sant Andreu de la Barca, i altres germanes que, al llarg dels anys, han estat vinculades amb la Institució. També, per molts antics treballadors i treballadors actuals, per familiars dels residents i molts amics.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.