Vés al contingut
Catalunya Religió

(Blanquerna-URL) El I Congrés de Meditació i Teràpia va reunir prop de 500 psicòlegs, terapeutes i especialistes en meditació amb l’objectiu de posar en comú experiències i reflexions sobre la interacció entre la meditació i la teràpia i com aquesta augmenta el seu potencial mutu.

Durant l’acte, que es va celebrar els passats dies 3, 4 i 5 d’octubre a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, s'han realitzat més de 25 ponències, tallers i activitats amb diversos professionals i s'ha debatut sobre la relació sinèrgica que existeix entre la teràpia i la meditació.

Entre els convidats destaca el psiquiatra Claudio Naranjo, que va impartir la primera lliçó magistral del congrés, “La búsqueda del tú y del yo en la meditación y en la psicoterapia”, i el mestre de l’aquí i l’ara, Sesha, que a través de la seva pedagogia en la pràctica meditativa busca induir al practicant una consciència de les diverses maneres de percepció que operen en el seu propi procés cognitiu.

En els últims anys s’han publicat més de 5.200 articles en diferents revistes científiques que valoren positivament la pràctica regular de la meditació i els seus beneficis tant per la psicologia com per la biologia de la persona.

El Congrés ha estat promogut per l’Institut Gestalt de Barcelona i l’Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya.

En aquesta pàgina podeu veure un recull d'imatges de l'esdeveniment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.