Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L’Escolania de Montserrat participarà aquest dissabte en un dels actes culturals més rellevants que s’han organitzat en l’àmbit cultural dins la celebració del Tricentenari del 1714. Davant de la Sagrada Familia faran un concert amb l'Orfeó Català i la Coral Sant Jordi. El Concert "Veus de Catalunya", es farà dissabte davant de la façana del naixement de la basílica a les vuit del vespre. És gratuït i obert al públic.

La Sagrada Família farà de teló de fons d’un concert amb algunes de les corals més reconegudes del país. El concert serà presentat per la cantant de jazz Carme Canela i estarà dirigit per Llorenç Castelló, el nou director de l’Escolania de Montserrat, Lluís Vila de la Coral Sant Jordi, i Pablo Larraz de l’Orfeó Català.

L'entorn de la Sagrada Família és també protagonista d’un vídeo que amb motiu del Tricentenari sobre la cultura catalana dins de la commemoració del tres-cents aniversari dels fets de 1714.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.