Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Catalonia Sacra) Aquest divendres Catalonia Sacra organitza una visita per descobrir l'església de Sant Vicenç d’Estamariu que defineixen com "un petit miracle". Abandonada durant anys, i semienrunada, renasqué de les seves restes en el tombant del nostre mileni tot conservant, en els seus murs, una part important de les pintures murals romàniques amb les quals la guarniren els seus constructors. El període d'inscripció a l'acte és obert.

La conferència permetrà descobrir les vissicituds històriques del temple, els seus valors arquitectònics, i sobretot les característiques i els significats de les seves pintures murals. Un conjunt que avui es pot veure gràcies a l’acurada restauració del temple i de les pintures duta a terme amb els esforços de molta gent.

L'activitat es farà prèviament al concert de Laia Frigolé, Maria Elena Medina i Belisana Ruiz dins del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP) que es farà a la mateixa església de Sant Vicenç. De fet, també es pot reservar plaça a la visita de l'església de Sant Vicenç d'Estamariu i comprar alhora l'entrada al concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP), en un 'pack' visita i concert.

[Fotografia: Ferran Llorens sota llicència CC SA 2.0]

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.