Vés al contingut
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) Aquest dimecres, durant la missa conventual de Montserrat corresponent a la Festa de la Transfiguració del Senyor, els monjos Salvador Plans i Josep Massot han celebrat el jubileu monàstic i han renovat els vots davant el pare abat Josep Maria Soler i la comunitat benedictina de Montserrat, en complir‐se 50 anys de la seva professió.

Durant l'homilia Soler va destacar que "són conscients que la crida a la vida monàstica és una iniciativa que ve del Senyor, és ell qui els ha triat la possessió, és ell qui els ha portat a formar part d'aquesta realitat tan estimada que és Montserrat, compartint-hi la vida fraterna i el servei als altres".

El pare Salvador M. (Jesús) Plans i Vall va néixer a Alpens (diòcesi de Vic) el 28 d’agost de 1942. Va entrar al noviciat el 27 de juliol de 1963 i va fer la professió simple el 6 d’agost de 1964. La professió solemne la va realitzar el 6 de gener de 1970 i va ser ordenat sacerdot l’1 d’octubre de 1972. Plans és llicenciat en Teologia, especialitat en monàstica.

El pare Josep Massot i Muntaner va néixer a Palma de Mallorca el 3 de novembre de 1941. Va entrar al noviciat el 27 de juliol de 1963 i va fer la professió simple el 6 d’agost de 1964. La professió solemne la va realitzar el 6 de gener de 1969 i va ser ordenat sacerdot el 27 de novembre de 1971. És llicenciat en Lletres i Doctor Honoris Causa per la Universitat de les Illes Balears. Massot dirigeix de Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.