Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns i fins a finals de mes la Fundació Pere Tarrés realitzarà 10 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Aquests casals es faran a les ciutat de Barcelona, Tarragona i Lleida i també en diferents localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Als casals hi participaran més de 350 infants en situació de risc d’exclusió social becats per la Fundació Pere Tarrés a través de la seva campanya solidària Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Els casal es realitzaran del 4 al 29 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 15h. i inclouran activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.

Per a aquests infants en risc d’exclusió social, aquests dies suposen un trencament amb la seva realitat quotidiana. Viure experiències enriquidores com ara jugar amb altres nens i nenes de la seva mateixa edat, en un entorn educatiu estructurat que els aporta seguretat i estabilitat, amb monitors i monitores pendents d’ells i que esdevenen el seu referent és una experiència que tant els mateixos infants i joves com les famílies destaquen essencial per al seu creixement com a persones. A més, el mes d’agost és especialment complicat atès que molts d’ells no poden accedir als beneficis educatius i socials que comporten aquestes activitats en el seu creixement personal.

La Fundació Pere Tarrés beca el casal d’estiu aquests infants gràcies a les donacions de diferents administracions públiques, entitats i de particulars a la seva campanya Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Iniciatives com aquestes han demostrat que són una experiència educativa i d’integració social única i un espai ideal per suplir les mancances afectives, sanitàries, de desenvolupament i relacionals i contribuir al seu desenvolupament com a persones.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.