Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(CR) L’Escola de Pastoral “Nostra Senyora de la Salut” dels Centres Socio-Sanitaris Catòlics de Catalunya, associada al Camillianum, l’Institut Internacional de Teologia Pastoral Sanitària de Roma, organitza un any més el Curs biennal d’Agents de Pastoral. Aquest any arriba a la 25ena edició. És un curs de dos anys per adquirir una formació especialitzada en la intervenció pastoral en el món de la salut.

El curs que va adreçat a totes aquelles persones que vulguin incorporar-se o que estiguin realitzant una missió pastoral en centres sanitaris o vinculat a l’àmbit de la salut. També s’adreça als qui volen tenir una formació personal en aquest l’àmbit, ja siguin religiosos, sacerdots, diaques, professionals o voluntaris.

El pla d’estudis, que s’imparteix presencialment un dia a la setmana durant la tarda, inclou la formació teològica i antropològica sobre l’atenció als malalts, aspectes de disciplines com la psicologia, l’ètica, el dret i la medicina, i la seva aplicació pastoral.

El seguiment dels 2 anys de formació dóna accés al diploma que s’atorga conjuntament amb el Camillianum de Roma. També està obert a totes aquelles persones que ja disposen de la titulació i que vulguin actualitzar la seva formació o aprofundir en algun dels temes. Es poden inscriure als mòduls oberts podent obtenir un certificat que acrediti l’assistència al mòdul concret.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.