Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Amb motiu dels 500 anys del naixement de Santa Teresa de Jesús, l'editorial Edebé llança el llibre Vida i obra de Teresa de Jesús, explicada als xiquets, de l'escriptora i filòloga Rosa Navarro Durán.

La seua autora, captivada per la figura de Teresa i la seua apassionant vida, ha volgut traslladar en aquest llibre el treball incansable d'una persona que lluita pels seus ideals sense descans que no es rendeix davant les dificultats, que es recolza en Déu i en l'oració per seguir endavant.

El llibre s'emmarca en la col·lecció de l'editorial Edebé, 'Col·lecció Vide de... explicada als xiquets'. Narra la història d'una dona de gran llum interior, enteresa i intel·ligència que, malgrat els obstacles, va acabar erigint-se com la millor escriptora del seu temps en la dura Espanya del segle XVI. Tot ells a través de la prosa bella i clara de Rosa Navarro Durán, il·lustrada per Jordi Vila Delclòs, que reprodueix amb fidelitat els ambients de la època.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.