Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Barcelona ha posat en marxa una nova edició de la campanya #Motxilla2014, per tal de recaptar fons per a poder garantir que tots els infants del centre puguin gaudir d'activitats i colònies d'estiu.

La campanya d'aquest any es presenta amb el lema "omple'ls la motxilla de records", fent referència als bons records amb què els infants tornen de les colònies o campaments i la importància que tenen aquestes activitats en el procés de creixement i aprenentatge. Tot i això, molts infants poden quedar-ne exclosos perquè anar de colònies suposa un esforç econòmic que les seves famílies no es poden permetre.

Amb la campanya es convida a tothom a contribuir a omplir de records la motxilla d'aquests infants. Per fer-nos una idea de què representa fer una aportació, els responsables de la campanya assenyalen, per exemple, que amb 30 euros es pot finançar el desplaçament en autorcar, amb 80 euros el record de set nits d'activitats, amb 55 euros els àpats d'una setmana o amb 195 euros l'estada completa d'un infant.

Es pot col·laborar a tavés del web elmeugradesorra.org o bé fent directament un ingrés al compte obert per a la campanya. Trobareu més informació aquí.

La Fundació Salut Alta és una fundació privada nascuda l’any 2004 amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri de La Salut Alta de Badalona a través de l’educació, amb especial atenció als infants i a les persones més necessitades. Al seu Centre Obert els infants de 5 a 12 anys dels barris de La Salut i Llefià poden fer activitats socioeducatives de reforç escolar, lleure, esport, educació per a la salut, etc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.