Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El primer film del món en 3D que tracta íntegrament sobre el Credo catòlic, “Jo Crec” s’estrenarà a nivell estatal aquest divendres 21 de març. El film es presentarà a Madrid, Barcelona, Cádiz, València, Lleida, Girona i Terrassa. I d’aquí a un dies també es projectarà en cinemes comercials de Badalona i Tarragona.

Els productors de la pel·lícula esperen poder ampliar aquestes projeccions a partir de la petició del públic de cada ciutat. Vicenç Vila, director de “Jo Crec” explica que davant de la “dificultat de competir amb les multimilionàries produccions de Hollywood hem decidit imitar l’innovador model d’èxit en la exhibició, impulsat pel director espanyol Juan Manuel Cotelo, autor dels títols 'La última cima' i 'Mary’s Land', que estan aconseguint un gran èxit comercial en els darrers dos anys”.

Per aquest motiu, la productora ha obert un espai a la web, per a que el públic pugui sol·licitar l’estrena a la seva ciutat comunicant-se directament amb la productora.

La cinta inclou els testimonis de més de cinquanta persones anònimes i conegudes, així com diferents paisatges i mostres d’art religiós de tot Catalunya per primera vegada en format cinematogràfic 3D. Entre les personalitats més populars entrevistades, s’hi compten l’actor Joan Pera, Tomàs Molina (home del temps de TV3), la il·lustradora Pilarín Bayés, i el filòsof Francesc Torralba, entre molts d’altres.

Recentment, el Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, que depèn del Vaticà ha reconegut a “Jo Crec” com a mereixedora del seu recolzament institucional. És la primera vegada a la història que la Santa Seu concedeix aquest reconeixement explícit a una pel·lícula realitzada a l’Estat espanyol.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.