Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) La Basílica parroquial de Tremp acollirà el proper diumenge 23 de març l'Eucaristia d'Acció de Gràcies pels 150 anys de la fundació dels religiosos "Fills de la sagrada Família, Jesús, Maria i Josep", que va fer Sant Josep Manyanet, amb l'objectiu de vetllar per les famílies.

Aquesta missa forma part de les activitats organitzades per la congregació a Catalunya, que es van desenvolupant al llarg de l'any. El dissabte dia 22 es preveu que l'associació "Amics de Catalunya Cristiana i de Ràdio Estel" faci un pelegrinatge a Tremp amb motiu d'aquesta celebració dels 150 anys de la fundació de la congregració.

La celebració serà presidida per l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, a partir de les 12 del migdia, i concelebrada pel Superior General de la congregació, el pare Jesús Díaz Alonso. Després es farà un dinar de germanor.

Josep Manyanet va fundar al 1864, amb el suport del bisbe Josep Caixal i Estradé, els Fills de la Sagrada Família Jesús, Maria i Josep, amb la missió de imitar, honorar i escampar el culte a la Sagrada Família de Natzaret i procurar la formació cristiana de les famílies, principalment a través de l'educació i la instrucció catòlica des de la infantesa i la joventut. La santedat de Sant Josep Manyanet, como va dir Joan Pau II el 2004 en fer-lo sant, té el seu origen en la Sagrada Família.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.