Vés al contingut
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Abadia de Montserrat 2025 han signat un conveni de col·laboració per als propers tres anys, per mitjà del qual ambdues institucions treballaran conjuntament per a identificar accions d’interès comú al servei de la societat en els àmbits que els són propis. El P. Abat Josep M. Soler, en condició de president de la Fundació Abadia de Montserrat 2025, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han rubricat l’acord aquesta tarda a la Sala Gassó del Monestir de Montserrat.

La Fundació Abadia de Montserrat 2025, una entitat sense afany de lucre constituïda l’any 1997 per commemorar el primer mil·lenari del Monestir de Montserrat, té per finalitat principal promocionar i fomentar els valors socials, culturals i ecològics propis del Monestir i del Santuari entre les persones i entitats que els tenen com a referent espiritual, social, cultural i de representativitat del país. També té com a objectiu cercar fons per a la rehabilitació i la restauració dels equipaments culturals i socials del Santuari; així com la millora de l’accessibilitat.

L’alcalde Xavier Trias ha visitat avui el Monestir de Montserrat acompanyat del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Antoni Vives i del director de l’alcaldia, Albert Ortas. En arribar, han escoltat el cant de la Salve Regina i el Virolai, a càrrec de l’Escolania, han dinat amb la comunitat benedictina i s’han reunit amb el P. Abat Josep M. Soler i altres monjos de Montserrat. També hi ha estat present el director general de la Fundació Abadia de Montserrat 2025, Carles Riba. Durant la seva estada a Montserrat han visitat dependències del monestir.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.