Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) “El gest de Benet XVI obre de bat a bat una porta a l’esperança de que alguna cosa està canviant”. És la percepció de Catalina Verdera, filla de la Caritat, i responsable del programa de voluntariat de la Fundació Filles de la Caritat Fundació Social.

Explica que de la sorpresa ben aviat va passar “a un sentiment de pau i d’acció de gràcies a Déu” per les raons exposades per Benet: “El Papa és humà, com ho va ser Jesucrist, i sent que les forces han minvat. Com qualsevol de nosaltres! I amb la lucidesa i senzillesa de l’Esperit. Què en pensaran els monsenyors curials? Es un testimoni d’humilitat!”. Per aquest motiu explica a CatalunyaReligió.cat que en el seu entorn “tots els comentaris que m’han arribat son d’admiració envers Benet XVI per la decisió presa”.

Catalina Verdera afegeix que “voldríem que servís de precedent a tots els àmbits, en aquest cas, de la nostra estimada Església, palesant que la nostra força és l’esperit del Senyor i que, tots i totes, estem pastats del mateix fang. I que Jesús parla de servei i no de poder”.

Tots els comentaris a la renúncia de Benet XVI, aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.