Vés al contingut
Catalunya Religió
(CR) Aquest divendres al vespre els maristes organitzen un any més la Marxa de Nadal. “Aquesta marxa, on hi participen grups de joves maristes i joves de la Pasqua de les Avellanes, és una manera diferent de començar el Nadal”, explica Ramon Rubies coordinador de Pastoral.
L’any passat es va fer a Llinars del Vallès, però enguany es farà a Barcelona per tal que els joves “s’apropin a les dures realitats del cor de la capital”.
“Aquesta activitat és important perquè els joves s’apropin a veure altres realitats i col·laborin com a voluntaris en diverses entitats. A més és un moment de trobada de grups i de ser conscient del que vivim al Nadal”, comenta Ramon Rubies.

Enguany la Marxa començarà amb un sopar al Centre Compartir, dels maristes. Allà s’explicarà als joves quina és la seva tasca. A continuació aniran a peu cap al Lloc de la dona de les oblates, allà les germanes oblates i alguns voluntaris explicaran quiné s el dia a dia d’aquesta entitat. També visitaran el Menjador de la Mare Teresa, que tot i estar tancat a la nit, els voluntaris que hi formen part rebran els joves per explicar-los com fan Nadal cada dia. L’últim centre que visitaran será Dit i fet, l’activitat será la mateixa. Finalment els joves tornaran al Centre compartir i faran una celebració de Nadal i un ressopó.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.