Vés al contingut
Catalunya Religió
(Premi J.M. Piñol) El jurat del Premi Piñol ha valorat especialment l’objectiu d’afavorir la inserció laboral, prenent com a referència l’interès i la motivació per a la incorporació dels joves, generant un espai per a la creació final d’un vídeo-curriculum de cadascuna de les 30 persones que participen en el projecte.

També es fomenta l’adquisició d’una voluntat expressa sobre la seva vida. Són molts els joves que no tenen clar un objectiu vital. La proposta vol ser un espai facilitador de noves experiències i nous coneixements que amplifiqui les seves expectatives i per fer el pas d’una actitud passiva a una proactiva, per a que siguin creadors d’una nova realitat. També es pretén despertar l’esperit crític i autocrític . Són molts els joves en situació de vulnerabilitat que no han gaudit d’un temps, un espai per a reflexionar, veure’s des de fora, observar-se per a transformar-se. L’objectiu és iniciar nous processos de recerca activa de feina que han donat bons resultats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.