Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claret) El proper «Cafè de l’autor» que organitza la Llibreria Claret serà amb Arcadi Oliveres, reconegut economista i activista social, President de Justícia i Pau, i autor d’una gran quantitat de llibres, de denúncia social, el darrer dels quals «Diguem prou!», ha tingut un gran seguiment mediàtic. Aquesta trobada serà el pròxim dilluns, dia 3 de desembre, a les 19h, a la Sala Pere Casaldàliga. Les inscripcions estan obertes.

L'activitat "Cafè d'autor"neix de les ganes i la inquietud de realitzar una presentació una mica diferent a les que habitualment estem acostumats. La idea era acostar lectors, i autors, en un clima distès, on fluïssin preguntes i respostes entre uns i altres.
El Xavier Melloni, jesuïta i estudiós dels Exercicis Espirituals, va ser el primer convidat a participar-hi i la seva presència va congregar a un bon grup de persones que atretes per la publicació del llibre «Voces de la Mística II» de Herder Editorial, volien formar part d’aquest diàleg. L’activitat va tenir tan bona acollida que la il·lusió no va minvar, i de seguida va sorgir la possibilitat de programar un altre cafè, en aquesta ocasió, amb la Laia de Ahumada, i la Lucía Caram, en referència a la publicació del llibre «Monges» de l’Editorial Fragmenta.
De nou, l’activitat ha estat valorada molt positivament tant per les autores convidades, com pels propis participants en l’activitat. Ahir amb la Laia i la Lucía, van assistir-hi prop de 25 persones, donant-se un ambient de complicitat entre tots els presents molt propici per aquesta activitat.
L’objectiu és reforçar aquesta activitat i organitzar, almenys trimestralment, un «Cafè de l’autor» amb diferents autors rellevants en les seves respectives matèries, propers i bons comunicadors, i que hagin presentat recentment una novetat editorial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.