Vés al contingut
Catalunya Religió
(La Salle) Iniciada el curs passat, aquest any es consolida la Trobada de Missió Compartida Àgora La Salle, oberta a totes les persones que integren avui la Missió en el context del nostre sector.
“Caminem, compartim, creixem” serà novament el lema de l’Àgora, amb la pretensió que sigui una festa de la missió que compartim i esdevingui un espai de reflexió del futur per on volem caminar. En aquesta ocasió, la trobada es farà a La Salle Sant Celoni el proper 24 de novembre i comptarà amb la participació del germà Josep Guiteras, provincial de La Salle Catalunya, i del germà Thomas Johnson, vicari general de l’Institut, que oferirà als assistents la videoconferència “La missió compartida avui. Reptes de futur i bones pràctiques”. Una de les novetats d’aquesta edició és l’Àgora Kids, una proposta de lleure per als infants i joves, fills i filles dels assistents a la trobada, que pretén afavorir la participació a l’Àgora La Salle i, a més, poder-ho fer amb la família.
Després de l’estona amb gran grup, la segona part de la jornada s’organitzarà en petits grups i es realitzarà a l’aire lliure, camí de la Rectoria Vella de Sant Celoni. Aquest treball, “En camí, idees per a la Missió”, pretén ser un moment de reflexió sobre el l’estat de la missió educativa lasal·liana (MEL) a casa nostra, partint del context actual i tot intentant posar la mirada sobre el futur cap al qual volem caminar. També s’aprofitarà aquest espai per presentar i treballar els continguts de l’AIMEL 2013, la segona assemblea internacional de la MEL, que es realitzarà a Roma el proper mes de maig.
Els temes proposats són la pedagogia lasal·liana, l’evangelització i la pastoral, i la comunitat educativa. A través d’aquests blocs, l’AIMEL es proposa situar la missió educativa en el context global, crear respostes a les necessitats educatives crítiques actuals, possibilitar formes de col·laboració per enfortir i optimitzar la xarxa a nivell internacional i assegurar el futur de la missió mitjançant estructures que promoguin la coresponsabilitat.
Cap a final del matí es farà la celebració de l’Eucaristia a la Parròquia de Sant Martí de Sant Celoni, just abans del dinar i el comiat a l’escola.

Les inscripcions es poden fer a través del web fins el proper 20 de novembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.