Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El bisbe Joan Piris va obrir oficialment el curs pastoral a Lleida amb l'enviament en missió de tres-centes persones. L’acte va omplir la setmana passada la sala d’actes de l’Acadèmia Maria.

El bisbe Piris també va presentar la seva darrera carta pastoral per orientar el nou curs. La necessària qualitat espiritual, tracta dels elements nuclears del Concili Vaticà II coincidint amb el 50è aniversari de la seva obertura. La carta pastoral també parla de la qualitat espiritual como a prioritat de la Nova Evangelització i proposa algunes mesures concretes per realitzar-la.

La nova carta pastoral, de 38 pàgines, ha de servir per orientar el treball de la diòcesi durant curs 2012-13. Amb aquesta proposta, es continua el treball conjunt que ha impulsat el bisbe Piris de renovació pastoral de les comunitats cristianes de Lleida.

A la part final d’aquest acte diocesà, els assistents es van comprometre públicament a col·laborar amb el bisbe en l’evangelització i Piris va tancar l’acte pronunciant les paraules d'enviament i confiant tots els presents a la Acció de l'Esperit Sant.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.