Vés al contingut
Catalunya Religió
(Escolapis) Aquest dimecres l'Escola Pia de Salt obre les seves portes amb una línia de P3. De moment, pendents del tancament definitiu de la matriculació, hi ha 15 alumnes matriculats. El curs s'inicia en un barracó al carrer Pla de Salt, a l’espera del seu trasllat definitiu a un terreny cedit per l’Ajuntament de la ciutat.
L'Escola Pia de Salt, progressivament, ampliarà la seva proposta oferint Educació Infantil, Educació Primària i ESO. El director de la institució és Carles Ruiz, mestre d'Educació Infantil.
Aquesta escola és fruït de la vocació de servei de l'Escola Pia de Catalunya als qui més ho necessiten i al nostre país. Forma part del Secretariat de les Institucions Educatives de l’entitat, que agrupa 19 escoles per tot el territori català. En aquelles escoles hi treballen més de 2.000 docents i personal d'administració i servei, que acompanyen més de 20.000 alumnes.
El seu model aposta per un estil pedagògic flexible, globalitzat, acollidor, profundament humanista. Preten educar infants i joves per ajudar-los a créixer com a persones lliures i autònomes que, de manera crítica, puguin viure en comunitat i se sentin compromeses en la construcció d’un món més just, sostenible i en pau.
L'Escola Pia de Salt neix en el marc d'un nou model de relació amb l’administració, tant local com de país, oberta a tothom i arrelada al seu entorn. En aquesta línia, vol treballar conjuntament amb totes les escoles de la població, per fer de l’educació un servei públic, gratuït i de qualitat, més enllà del model de titularitat.
És un centre educatiu integral, obert al barri i les famílies més enllà de les hores lectives, acompanyant els pares i mares en la seva tasca educativa, apostant per l'educació en el lleure i l'educació d'adults.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.