Vés al contingut
Catalunya Religió
(Obra social "la Caixa") 40 escoles d’arreu de Catalunya aviat podran aplicar un programa destinat a fomentar l’esperit emprenedor entre els nens i joves en edat escolar per a que siguin capaços d’afrontar els seus propis reptes i projectes en un futur, contribuint al desenvolupament econòmic i creació de nous llocs de treball del nostre país.

El Programa, anomenat Joves Emprenedors, engloba el Projecte de Miniempreses de Junior Achievement, que s’imparteix a 133 països i dóna l'oportunitat a que alumnes entre 15 i 19 anys creïn la seva pròpia empresa i sàpiguen gestionar-la, tot completant el cicle de vida de l’empresa, des de la redacció dels estatuts fins a la comercialització del seu producte.
Aquest nou projecte serà possible gràcies al conveni signat per l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Junior. L’acord neix amb la voluntat d’estendre’s per cobrir un gran nombre de centres educatius al nostre país.
Per la dimensió internacional de Junior Achievement, els alumnes tindran l’oportunitat d’establir contacte amb miniempreses d’arreu del món per tal de poder establir aventures comercials conjuntes o iniciar-se en l’exportació dels productes o serveis de les empreses creades. Per altra banda, els alumnes tenen la possibilitat de participar a les diferents competicions de Miniempreses que Junior Achievement organitza tant a nivell català, com espanyol i europeu.
Entre les 40 escoles que es beneficiaran d’aquest projecte hi ha Col·legi Lestonnac, Col·legi Claret, La Salle Horta o Escola Pia Igualada.

L’emprenedoria es un dels eixos principals de la política de Responsabilitat Corporativa de CaixaBank que col·labora activament en aquesta iniciativa donant suport des de la xarxa d’oficines i mitjançant el programa de Voluntariat de ”la Caixa”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.