Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La trobada que organitza la Delegació de Pastoral de Social de Barcelona amb les comunitats cristianes d’immigrants cada any té una resposta més amplia i més diversa. Diumenge passat es va celebrar la tercera sortida de “Caminem junts en la diversitat” a Poblet . El 2010 va ser a Montserrat i el 2011 a Lourdes de la Nou i Queralt. En aquesta edició s’hi van apuntar 325 persones, provinents de diverses parròquies i comunitats de l'arxidiòcesi de Barcelona. En total, set autocars.

A la trobada hi han participat grups nombrosos de les comunitats catòliques filipina, xinesa, bubi de Guinea i ucraïnesa (greco-catòlica). També cristians provinents de diversos països llatinoamericans i africans vinculats a parròquies de Barcelona, i un bon nombre de cristians de les parròquies de l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, i dels arxiprestats de Sant Andreu, Rambla-Poble-sec, Trinitat-Roquetes, Provençals i Gràcia. També alguns participans del curs "Acció social en immigració i dinamització multicultural" s'han afegit a la trobada.

A més de la celebració comunitària i convivència, els participants van trobar la complicitat de la comunitat cistercenca de Poblet. Amb el prior de monestir, Lluc Torcal, van poder conèixer Poblet, la seva història i la seva vida en l'actualitat. L'Eucaristia es va celebrar amb cants propis de les diverses llengües i cultures que formaven l'assemblea.

Aquí podeu veure una àmplia galeria fotogràfica de la trobada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.