Vés al contingut
Catalunya Religió
(Claret) El Nou Testament editat per l’Editorial Claret que en format imprès ja comptabilitza més de 500.000 exemplars venuts, es troba ja disponible en format digital; popularment conegut com a e-book, i a un preu assequible per a tothom d’1,95 €.
Centenars de milers de persones de tot el món, ja han adquirit l’hàbit de llegir amb dispositius de lectura de llibres electrònics, i l’Editorial Claret, referent del llibre religiós a Catalunya, no es queda endarrere i aposta per oferir també continguts tan rellevants i imprescindibles en l’entorn cristià, com és el Nou Testament, en format digital.
Actualment l’Editorial ja compta amb diferents publicacions en e-book i la idea és anar incrementant el nombre de llibres en format digital, ja siguin o bé edicions impreses en el passat, o bé les noves publicacions que es vagin editant a partir d’ara tant en paper, com també en digital.
Aquesta versió del Nou Testament traduïda de l’original grec i escrita per Jaume Sidera i Plana amb la col·laboració d’Ignasi Ricart i Fàbregas.

La present edició del Nou Testament de Claret en e-book es tracta d’una edició revisada que segueix el compromís de fer-ne una revisió a fons cada 10 anys, tant de l’adequació lingüística com de la pertinença exegètica de les interpretacions. Les línies que perfilen aquesta traducció es poden resumir en aquests punts: aconseguir un llenguatge viu i a l’abast de tothom, expressar fidelment el contingut del text original sense calcar-ne necessàriament la forma (allò que en llenguatge d’escola se’n diu «equivalència dinàmica), i mantenir la diversitat del text original pel que fa als estils i als gèneres literaris.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.