Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L’Evangelització d’Europa i dels joves, la participació de les Esglésies locals en l’elecció de bisbes, la pràctica de la sinodalitat, el paper de la dona, l’ecumenisme, el llenguatge teològic... són alguns elements que apunta el teòleg Josep Maria Rovira Belloso com a temes pendents cinquanta anys després del Concili Vaticà II.

És una de les reflexions que va fer aquest dijous en l’obertura del cicle de la Fundació Joan Maragall sobre el Vaticà II. “L’eix del Concili va ser tornar l’Evangeli al Poble de Déu”, va remarcar Rovira Belloso en la seva conferència, en la que també va definir-lo com el moment en que “van fer les paus l’Església i la cultura de la modernitat”.

Aquí podeu veure el fragment de la conferència on parlar dels temes pendents de Concili. A sota, hi ha integrament la conferència presentada per Josep Maria Carbonell i Pere Lluís Font, president i vicepresident respectivament de la Fundació Joan Maragall. El cicle de conferències continua aquest dimarts i les sessions s’emeten en directe a través de CatalunyaReligió.cat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.