Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L’Atri dels Gentils de Barcelona 2012 ha obert aquest divendres el seu espai a internet www.atridelsgentils.net, des des d’on també es podrà seguir en directe les sessions. Les aportacions de la trentena de ponents que hi participaran es podran seguir via streaming en directe –amb traducció simultània al castellà-, per tal d’implicar-hi un nombre important de persones.

L’Atri de Barcelona se celebrarà els dies 17 i 18 de maig en tres espais emblemàtics –Museu Nacional d’Art de Catalunya, Paranimf de la Universitat de Barcelona i Institut d’Estudis Catalans- i en un espai de gran relleu com és la Basílica de la Sagrada Família, L’organització de l’esdeveniment, que és una iniciativa promoguda pel Pontifici Consell de la Cultura i l’Arquebisbat de Barcelona, està a càrrec de la Facultat de Teologia de Catalunya. El tema escollit ha estat Art, bellesa, transcendència. La presentació del programa de L’Atri dels Gentils de Barcelona 2012 es farà el 9 de maig.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.