Vés al contingut
Redacció CatalunyaReligió

Amb data de 28 de novembre de 2009, Benet XVI ha nomenat protonotari apostòlic supernumerari a mossèn Miquel Barbarà Anglès. Aquest títol és la distinció més alta que el Sant Pare pot concedir a un capellà.

Miquel Barbarà ha exercit càrrecs de responsabilitat a l’Arquebisbat de Tarragona durant gairebé quaranta anys, en moments clau de la vida diocesana i civil de Catalunya i de l’Estat espanyol, en col·laboració íntima amb els arquebisbes Josep Pont i Gol, Ramon Torrella Cascante, Lluís Martínez Sistach i darrerament amb el mateix arquebisbe Jaume Pujol Balcells, com a secretari general i canceller, vicari episcopal de pastoral i vicari general, entre d’altres. En l’actualitat és el degà del Capítol de la Catedral de Tarragona i director del Secretariat diocesà de música sacra.

Amb motiu del relleu en els càrrecs de govern de la cúria arxidiocesana, el 25 de març d’enguany, l’arquebisbe Jaume Pujol va demanar a la Santa Seu la concessió d’aquest títol en agraïment i reconeixement del treball de Miquel Barbarà dut a terme a l’Arquebisbat de Tarragona.

En ocasió del recés d’Advent de capella, l’Arquebisbe va fer l’anunci d’aquesta notícia, i el Dilluns Sant de 2010, dia 29 de març, en el decurs de la missa crismal, es farà el lliurament oficial d’aquesta distinció.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.